Іван Дорн – прихований патріот

Категорія: Культура

Відомий шоумен, а нині один із найактивніших волонтерів, які допомагають українській армії, – Сергій Притула, на своїй сторінці у Фейсбуку став на захист співака Івана Дорна, якого звинувачують у продовженні гастрольної діяльності територією Росії. За словами Притули, співак від самого початку просив не розголошувати, що він на боці українців, але водночас значну частину російських гонорарів витрачав на потреби українських бійців. Також Сергій Притула повідомив, що за гроші співака восени купив для армійців джип, шоломи та оптичні пристрої, а днями знову отримав від Івана 10 тисяч євро, які планує витратити на прилади нічного бачення.

– Щоразу, купуючи щось за його кошти, запитував: чи хоче, щоб я про це розповів? Лише цього разу відповів: «Як хочеш!». Напевне, тому, що добряче вже допекли, – написав Сергій Притула на своїй сторінці.

І додав, що, окрім Дорна, вимушено приховує імена ще принаймні трьох артистів, які постійно передають йому доволі великі суми з гонорарів за концерти територією Росії.

Копіювання, цитування, публікація і републікація або ж інше поширення авторських матеріалів, у т.ч. окремих частин текстів чи зображень (за винятком копіювання для приватного використання), розміщених на веб-ресурсах видання, без письмового дозволу «ЧК» забороняється і захищається Законом України «Про авторське право і суміжні права». Дозволяється цитування матеріалів без отримання попередньої згоди за умови розміщення у тексті обов’язкового посилання на «ЧК». Для інтернет-ресурсів є обов’язковим розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовану статтю у тексті.