Керівники КОДА вивчали роботу вінницьких ЦНАПів

Категорія: Важливо

Голова Київської обласної державної адміністрації Максим Мельничук разом зі своїм першим заступником Левом Парцхаладзе та фахівцями профільних структурних підрозділів ОДА з робочою поїздкою побували у Вінниці. Делегація вивчала досвід роботи центрів надання адміністративних послуг.

Нагадаємо, що у Вінниці перший «Прозорий офіс» розпочав свою роботу ще 2008 року. А через чотири роки відкрили ще три такі територіальні центри.

Гості з Київщини відвідали два вінницькі ЦНАПи та міський call-центр.

Це взірцевий центр, який за останні вісім років надав стільки послуг, що політика в цій сфері стала державною, поділився з журналістами своїми враженнями після зустрічі з працівниками Вінницького ЦНАПу Максим Мельничук.

Також він зауважив, що з квітня 2016 року районні державні адміністрації в усій Україні набувають повноважень у сфері державної реєстрації, що значно поліпшить обслуговування людей.

Підсумовуючи результати поїздки до Вінниці, Максим Мельничук наголосив:

Досвід, отриманий тут, обов’язково буде враховано в роботі з організації надання послуг мешканцям Київської області.

Активну участь у роботі делегації взяв перший заступник голови облдержадміністрації Лев Парцхаладзе. Він також відзначив позитивні напрацювання вінницьких колег і наголосив, що фахівці КОДА вивчають весь світовий досвід роботи в цьому напрямку.

Наша команда аналізує досвід центрів не лише в Україні, але й у Прибалтиці, Польщі, Грузії. Найкращі напрацювання ми вкладаємо в наш проект, який перебуває на етапі будівництва, зазначив Лев Парцхаладзе.

Під час поїздки до Вінниці керівники КОДА також зустрілися з головою Вінницької облдержадміністрації Валерієм Коровієм і міським головою Сергієм Моргуновим.

Сергій ОГІН

Копіювання, цитування, публікація і републікація або ж інше поширення авторських матеріалів, у т.ч. окремих частин текстів чи зображень (за винятком копіювання для приватного використання), розміщених на веб-ресурсах видання, без письмового дозволу «ЧК» забороняється і захищається Законом України «Про авторське право і суміжні права». Дозволяється цитування матеріалів без отримання попередньої згоди за умови розміщення у тексті обов’язкового посилання на «ЧК». Для інтернет-ресурсів є обов’язковим розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовану статтю у тексті.