Двадцять воїнів АТО отримали право власності на земельні ділянки

Категорія: Новини районів

Днями голова Жердівської сільської ради (Броварський район) Тетяна Зубко вручила свідоцтва про право власності на земельні ділянки під будівництво житлових будинків і обслуговування господарських будівель двадцятьом учасникам бойових дій зони АТО.

Захід відбувся в шкільному музеї Тарасівського навчально-виховного комплексу «Духовна спадщина», у стінах рідної для захисників школи. Також воїнам було презентовано експозицію під назвою «Люди з хоробрими серцями». У ній бійці побачили свої фото із зони бойових дій та з незабутніх зустрічей зі школярами та педагогами.

Копіювання, цитування, публікація і републікація або ж інше поширення авторських матеріалів, у т.ч. окремих частин текстів чи зображень (за винятком копіювання для приватного використання), розміщених на веб-ресурсах видання, без письмового дозволу «ЧК» забороняється і захищається Законом України «Про авторське право і суміжні права». Дозволяється цитування матеріалів без отримання попередньої згоди за умови розміщення у тексті обов’язкового посилання на «ЧК». Для інтернет-ресурсів є обов’язковим розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовану статтю у тексті.