Квитки на фінал Ліги Чемпіонів можна придбати від 70 євро

Категорія: Спорт

У вівторок, 1 березня, на UEFA.com стартував ексклюзивний продаж квитків серед на фінал Ліги Чемпіонів, який відбудеться 28 травня 2016 року на стадіоні «Джузеппе Меацца» у «Мілані»

Подати заявку на квитки необхідно до 19:00 14 березня, інформує офіційний сайт УЄФА. Одна особа може подати заявку не більше ніж на два квитки в кожній ціновій категорії. Коректно подані заявки візьмуть участь у лотереї, за підсумками якої буде визначено володарів квитків на матч.

Квитки доступні в чотирьох цінових категоріях:

Категорія 1: € 440
Категорія 2: € 320
Категорія 3: € 160
Категорія 4: € 70

До 8 квітня всі претенденти отримають на електронну пошту повідомлення про результати лотереї. Якщо заявка буде успішною, за допомогою кредитної картки автоматично буде знята необхідна сума. Будь-які зміни, включаючи дані кредитної картки чи відмову від квитків, можна буде зробити до закриття квиткового порталу 14 березня.

Копіювання, цитування, публікація і републікація або ж інше поширення авторських матеріалів, у т.ч. окремих частин текстів чи зображень (за винятком копіювання для приватного використання), розміщених на веб-ресурсах видання, без письмового дозволу «ЧК» забороняється і захищається Законом України «Про авторське право і суміжні права». Дозволяється цитування матеріалів без отримання попередньої згоди за умови розміщення у тексті обов’язкового посилання на «ЧК». Для інтернет-ресурсів є обов’язковим розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовану статтю у тексті.