Президент підписав закон про електронне декларування

Категорія: Новини на сьогодні

Документ входив до пакету законів, ухвалення яких необхідне для запровадження Європейським Союзом безвізового режиму для українців.

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з представниками комісії з обрання членів Національної агенції з питань протидії корупції підписав Закон “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей подання службовими особами декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру у 2016 році”.

Про це повідомили у прес-службі глави держави, як зазначає Уніан.

«У 2016 році цей Закон вступає в дію. Заповнювати чиновники будуть декларації в 2016 році і відповідальність буде наступати в 2016 році. У вашій присутності я підписую цей закон», - сказав президент.

Глава держави підкреслив, що всі закони та зміни, які входять до «безвізового пакету», важливі для України та направлені на боротьбу з корупцією.

Уніан

Копіювання, цитування, публікація і републікація або ж інше поширення авторських матеріалів, у т.ч. окремих частин текстів чи зображень (за винятком копіювання для приватного використання), розміщених на веб-ресурсах видання, без письмового дозволу «ЧК» забороняється і захищається Законом України «Про авторське право і суміжні права». Дозволяється цитування матеріалів без отримання попередньої згоди за умови розміщення у тексті обов’язкового посилання на «ЧК». Для інтернет-ресурсів є обов’язковим розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовану статтю у тексті.