Депутати почали збір підписів за арешт Медведчука

Категорія: Новини на сьогодні

Народні депутати почали збирати підписи під вимогою до СБУ, ГПУ і МВС заарештувати Віктора Медведчука, передає Українська правда.

Про це на сторінці в Facebook повідомив нардеп від “Народного фронту” Андрій Левус.

“Перший крок - депутатське звернення в СБУ, ГПУ і МВС. Вже більше 30 нардепів вже підписали звернення до правоохоронних органів з вимогою покарати Медведчука за державну зраду, сепаратизм і фінансування тероризму”, - йдеться в повідомленні.

За словами Левуса, “наступні кроки попереду”. Він додав, що незабаром розпочнеться збір підписів простих громадян, а також будуть організовуватися пікетування СБУ і заходів Медведчука.

Українська правда

Копіювання, цитування, публікація і републікація або ж інше поширення авторських матеріалів, у т.ч. окремих частин текстів чи зображень (за винятком копіювання для приватного використання), розміщених на веб-ресурсах видання, без письмового дозволу «ЧК» забороняється і захищається Законом України «Про авторське право і суміжні права». Дозволяється цитування матеріалів без отримання попередньої згоди за умови розміщення у тексті обов’язкового посилання на «ЧК». Для інтернет-ресурсів є обов’язковим розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовану статтю у тексті.