Кличко призначив своїм заступником екс-секретаря Київради Резнікова

Категорія: Новини на сьогодні

Мер Києва Віталій Кличко підписав розпорядження про призначення екс-секретаря Київради Олексія Резнікова своїм заступником.

Про це на сторінці в Facebook повідомила його прес-секретар Ірина Золотар.

Резников буде заступником з самоврядних питаннь. Нову посаду, згідно з розпорядженням, він займає з понеділка, 21 березня.

Як відомо, Резніков з 19 червня 2014 року до 1 грудня 2015 року обіймав посаду секретаря Київради. Однак за результатами виборів 25 жовтня не пройшов до міськради столиці.

Українська правда

Копіювання, цитування, публікація і републікація або ж інше поширення авторських матеріалів, у т.ч. окремих частин текстів чи зображень (за винятком копіювання для приватного використання), розміщених на веб-ресурсах видання, без письмового дозволу «ЧК» забороняється і захищається Законом України «Про авторське право і суміжні права». Дозволяється цитування матеріалів без отримання попередньої згоди за умови розміщення у тексті обов’язкового посилання на «ЧК». Для інтернет-ресурсів є обов’язковим розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовану статтю у тексті.