Школярі області - переможці Всеукраїнського конкурсу

Категорія: Культура

Нещодавно в Київському академічному театрі ляльок відбулося нагородження переможців Всеукраїнського дитячого творчого конкурсу «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху».

Одинадцять дітей-переможців із різних куточків України приїхали до столиці, аби отримати заслужені нагороди. Серед призерів – троє учнів загальноосвітніх навчальних закладів Київської області: Юлія Бортків, 16 років, вихованка гуртка «Образотворче мистецтво» КЗ «Броварський районний Центр дитячої та юнацької творчості» (ІІ місце); Любов Бібко, 16 років, учениця 10 класу Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 1 (ІІІ місце) і Богдан Стешин, 17 років, вихованець студії образотворчого мистецтва «Берестяночка» Центру творчості дітей та юнацтва «Соняшник» м. Білої Церкви отримав спеціальний приз.

Конкурсанти отримали дипломи та цінні подарунки. Окрім того, на переможців і гостей чекали цікаві виступи творчих колективів і перегляд тематичного спектаклю.

Копіювання, цитування, публікація і републікація або ж інше поширення авторських матеріалів, у т.ч. окремих частин текстів чи зображень (за винятком копіювання для приватного використання), розміщених на веб-ресурсах видання, без письмового дозволу «ЧК» забороняється і захищається Законом України «Про авторське право і суміжні права». Дозволяється цитування матеріалів без отримання попередньої згоди за умови розміщення у тексті обов’язкового посилання на «ЧК». Для інтернет-ресурсів є обов’язковим розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовану статтю у тексті.