“Казка про Людяність”, або Давайте творити дива разом

Категорія: ВажливоЛюди

Соломія

Потрібно сказати, що ця Казка - це страшна Казка: про Напасті - Злу Хворобу, Труднощі і Проблеми. Ні, в ній, звичайно, є і позитивні герої - мама, тато, донечка - Соломійка і зрозуміло - ми з вами. Але страшна вона тому, що починається не як будь-яка гарна Казка зі слів: «”Одного разу, в один з прекраних днів і одна щаслива та здорова дівчинка …”, а словами: “В одному місті « Д » народилася дівчинка. Дівчинка була слабкою, і на відміну від всіх інших народжених в цей день діток, супроводжувала її при появі в цьому світі Напасть - Зла Хвороба - двостороння гіпоплазія нирок”. Тобто її маленьке тільце мало дві нирки, які були абсолютно бездіяльними, тобто, зовсім не виконували свої функції.

Мама і тато дівчинки були сильними людьми і свято вірили, що силою своєї любові зможуть впорається з Напастю та перемогти Злу Хворобу, забравши дівчинку з пологового будинку додому і забезпечуючи їй турботу і затишок.

Спочатку все було добре. Але однієї ночі у дитини піднялася висока температура, яка нічим не збивалася. І мама з донькою опинилися в лікарні. Важко передати словами той страх, який оселився в материнській душі. В її голові постійно роїлися думки:
- Як можна допомогти дитині?
- Хто може допомогти?
- Куди бігти, в які стукати двері, яких кабінетів і яких шукати світил?
- Де на все це взяти гроші?

Так у важких і безрадісних роздумах проходили в лікарні сумні і тяжкі дні, схожі один на один.

У лікарні маленька Соломійка навчилася тримати голівку, сидіти, посміхатися мамі, коли відступала біль, лепетати на своїй мові про бажання почати ходити і побачити старшу сестричку, яка залишилася вдома в місті «Д».

Багато довелось малятку пережити в свій перший рік життя. Це і 5 операцій по установці перитоніального катетеру, і три перитоніти, і тривале перебування в реанімаційному токсикологічному відділенні НДСЛ ОХМАТДИТ.

Здавалося цій страшній історії не буде кінця. Мама і тато постійно молилися за своє дитя, просячи про допомогу Бога, Всесвіт, людей які були поруч і тих, хто був далеко. І ось, одного разу до них пробився слабкий промінчик Надії у вигляді звістки, що зі Злою Хворобою можна поборотися за життя Соломійки. Але для цього потрібна пересадка нирки в сусідній державі за шалені гроші - 60 тисяч умовних одиниць. Не було у батьків дівчинки таких грошей і зважилися вони піти в Білий Світ до людей добрих, у яких чесне, безкорисне і щедре серце, щоб попрохати у них допомоги.

Адже їм, як і всім нам, хочеться що би їх дівчинка могла жити, радіти сонечку, посміхатися своїм рідним і близьким. І щоб вона змогла, коли виросте, подякувати всім небайдужим людям, які взяли участь в написанні її життєвої Казки - Казки про Людяність, яку вона розповідатиме своїм дітям і онукам, Казки про нас з вами.

Щоб Казка здійснилася, давайте творити дива разом і допоможемо Соломійці одужати:

Приват Банк (грн.) 5168742024878807

Приват Банк (євро.) 5168742024878815

Приват Банк (долл.) 5168742024879128

Карти Приват Банку оформлені на маму Соломії – Сегеду Марину Олександрівну.

Яндекс – гаманець: 410014237806886

Ківі гаманець: + 380677454133

НЕХАЙ КАЗКА НАПИШЕТЬСЯ І ДИВО ТРАПИТЬСЯ!

 

Копіювання, цитування, публікація і републікація або ж інше поширення авторських матеріалів, у т.ч. окремих частин текстів чи зображень (за винятком копіювання для приватного використання), розміщених на веб-ресурсах видання, без письмового дозволу «ЧК» забороняється і захищається Законом України «Про авторське право і суміжні права». Дозволяється цитування матеріалів без отримання попередньої згоди за умови розміщення у тексті обов’язкового посилання на «ЧК». Для інтернет-ресурсів є обов’язковим розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовану статтю у тексті.