Гуманітарна акція обласного Держказначейства

Категорія: Новини на сьогодніНовини районів

Працівники Головного управління та територіальних підрозділів Держказначейства Київщини організували та особисто долучилися до збору гуманітарної допомоги для своїх колег із Слов’яносербського району Луганської області, які перебувають у зоні АТО.

14 жовтня начальником Бориспільського управління Державної казначейської служби Олександром Матяшем було доставлено гуманітарний вантаж у Лисичанськ і передано тамтешньому керівнику профільного управління Н.М. Каргальській. За існуючою домовленістю, під її патронатом допомога надійшла для колег із Слов’яносербська.

За словами керівника Держказначейства Київської області Володимира Дуди, усього було зібрано 5 тонн продуктів – овочі, фрукти, макаронні вироби, крупи, олія, консерви, вода, солодощі, засоби гігієни тощо:

– Популярне гасло сьогодення – єдина країна. У гуманітарному плані – це єдність і людяність у подоланні життєвих труднощів для тих, хто перебуває в скрутному становищі.

Копіювання, цитування, публікація і републікація або ж інше поширення авторських матеріалів, у т.ч. окремих частин текстів чи зображень (за винятком копіювання для приватного використання), розміщених на веб-ресурсах видання, без письмового дозволу «ЧК» забороняється і захищається Законом України «Про авторське право і суміжні права». Дозволяється цитування матеріалів без отримання попередньої згоди за умови розміщення у тексті обов’язкового посилання на «ЧК». Для інтернет-ресурсів є обов’язковим розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовану статтю у тексті.