Підтримуємо своїх!

Категорія: Матеріали номера

Київщина продовжує надавати гуманітарну допомогу бійцям, які захищають країну на сході. За сприяння обласної влади, підтримки благодійних організацій, волонтерів, підприємців воїнам доставляють продукти харчування, одяг, речі першої необхідності.

Кілька разів на місяць ці питання обговорюють під час засідань обласного штабу допомоги. У центрі уваги також соціальний захист учасників АТО, допомога пораненим бійцям і родинам загиблих, забезпечення земельними ділянками. Відповідні служби області, міст і районів отримують доручення й рекомендації щодо надання допомоги.

Матеріальну допомогу за рахунок бюджетних коштів уже отримали 180 учасників АТО, 237 поранених бійців і 44 родини загиблих. Загальна сума виплат становила майже три мільйони гривень.

До речі, щосереди в Борисполі працює обласний склад приймання гуманітарної допомоги.

За ініціативи благодійного фонду «Розвитку та захисту Київщини», підтримки облдержадміністрації, обласного штабу допомоги учасникам АТО та їхнім родинам в області відбулися благодійні ярмарки. До заходу долучилися як фермери, так і звичайні селяни, які продавали сільгосппродукцію за помірними цінами. Частину прибутку переказали для потреб бійців.

Усього вже надано понад 400 тонн матеріально-технічної гуманітарної допомоги на загальну суму майже 22 мільйони 300 тисяч гривень.

За детальною інформацією щодо гуманітарної допомоги звертатися за телефонами:

«Гаряча лінія» Штабу допомоги учасникам АТО та їхнім родинам:
(044) 286 17 39, (067) 240 40 15
Благодійний фонд «Розвитку та захисту Київщини»:
(096) 381 34 44

Копіювання, цитування, публікація і републікація або ж інше поширення авторських матеріалів, у т.ч. окремих частин текстів чи зображень (за винятком копіювання для приватного використання), розміщених на веб-ресурсах видання, без письмового дозволу «ЧК» забороняється і захищається Законом України «Про авторське право і суміжні права». Дозволяється цитування матеріалів без отримання попередньої згоди за умови розміщення у тексті обов’язкового посилання на «ЧК». Для інтернет-ресурсів є обов’язковим розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовану статтю у тексті.