Путін боїться вирваних зубів і кігтів

Категорія: Про що говорять

IBTWpAPHzvM

Під час чергового спілкування Путіна «з народом» світ укотре переконався, що Росією керує агресивно-дивний політик.

Україна йому й далі – поперек горла. Тому й зринає думка, що господар Кремля не відмовився від свого плану знищити її: «передати» нам так звані федерації ДНР і ЛНР, роздмухувати конфлікти в інших регіонах, стимулювати терористів, економічно душити нашу державу. Зробити все, щоб від нас відвернулася Європа. Водночас він, кремлівський верховода, узяв би реванш за страждання від міжнародних санкцій.

Що вимагає цей діяч? Розпочати з лідерами сепаратистів політичний діалог. Розуміє, що цього не буде, але вперто гне цю лінію. Для нього війна на Донбасі – це, бачте «захист російських інтересів».

Допатякався до того, що не вважає російських бойовиків на Донбасі найманцями, бо їм, нібито, нічого не платять. Мовляв, ці люди «за покликом серця виконують свій обов’язок».

«За покликом серця» також збили пасажирський Боїнг? І розстрілюють наших громадян, солдатів?

Він поскаржився, що дії Росії зустрічають опонування й спроби дискредитації з боку Заходу.
Путін навмисно «убиває» у свідомість електорату, що сьогодні всі проти Росії. Згадав російський символ – «ведмедя, який охороняє тайгу».
– Може нашому ведмедику треба посидіти спокійно, не ганяти поросят і підсвинків тайгою, а харчуватися ягідками й медком. Може, його в спокої залишать? Не залишать. Тому що будуть завжди прагнути посадити його на ланцюг. А лишень удасться – вирвати і зуби, і кігті, – сказав Путін.

– У сьогоднішньому розумінні це – сили ядерного стримування. Щойно це не дай Бог станеться, то і ведмедик не потрібен, опудало з нього зроблять, і все, – малює сумну перспективу кремлівець.

За словами Путіна, перед РФ стоїть вибір:
– Ми хочемо зберегтися, боротися й стати незалежнішими або хочемо, щоб нашу шкуру повісили на стінку. От у нас який вибір, і Крим тут ні до чого.

Нагадаємо, що фашистська Німеччина часів Гітлера також хотіла «зберегтися й боротися».

Не обійшов увагою Путін й економічну кризу в РФ.

– Наша економіка вийде із сьогоднішньої ситуації. Скільки на це потрібно часу? За найнесприятливішого збігу обставин, думаю, років зо два, – заявив Путін (докладніше про фінансову ситуацію в РФ – на… стор.).

До речі, після прес-конференції Путіна курс рубля на Московській біржі полетів униз.

Але нас більше цікавить доля ув’язненої Надії Савченко, народного депутата України. Путін не хоче її відпустити, мовляв, зробить це лише тоді, коли суд визнає її невинною.

Ще з виступу Путіна. Він вважає, що деякі українські чиновники налаштовані воювати до переможного – і тим заважають розв’язанню ситуації на Донбасі.

За словами Путіна, Президент України, звісно, хоче врегулювання. Мовляв, але є і «яструби»…

Певно, Путіну ніколи не зрозуміти, що миролюбивішої держави ніж Україна немає. Як і не второпати, що народ захищатиме свою землю справді до переможного.

Мітки:  , ,

Копіювання, цитування, публікація і републікація або ж інше поширення авторських матеріалів, у т.ч. окремих частин текстів чи зображень (за винятком копіювання для приватного використання), розміщених на веб-ресурсах видання, без письмового дозволу «ЧК» забороняється і захищається Законом України «Про авторське право і суміжні права». Дозволяється цитування матеріалів без отримання попередньої згоди за умови розміщення у тексті обов’язкового посилання на «ЧК». Для інтернет-ресурсів є обов’язковим розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовану статтю у тексті.