«Ляпіс» – Міхалок пожартував над Путіним

Категорія: Культура

Колишній лідер гурту «Ляпіс Трубецкой» Сергій Міхалок висміяв в інтернет-мережі пісню шанувальниці російського президента,співачки Машані. Артист не став вигадувати нічого особливого, а просто замінив слова «мій Путін» на «мій пудель», завдяки чому текст набув особливого жартівливого змісту. Водночас оригінал пісні за лічені дні набув популярності. У Ютубі його переглянули два мільйони. Щоправда, зареєстровані на сайті користувачі, які мають можливість оцінювання, сприйняли кліп на пісню зовсім неоднозначно: вісім тисяч позначок «подобається» і понад 40 тисяч – «не подобається».

Також нагадаємо, що наприкінці січня Сергій Міхалок звернувся до української влади з проханням надати йому дозвіл на постійне проживання в нашій країні.

Підготувала Христина БРЯНЦЕВА

Копіювання, цитування, публікація і републікація або ж інше поширення авторських матеріалів, у т.ч. окремих частин текстів чи зображень (за винятком копіювання для приватного використання), розміщених на веб-ресурсах видання, без письмового дозволу «ЧК» забороняється і захищається Законом України «Про авторське право і суміжні права». Дозволяється цитування матеріалів без отримання попередньої згоди за умови розміщення у тексті обов’язкового посилання на «ЧК». Для інтернет-ресурсів є обов’язковим розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовану статтю у тексті.