Ліниві пельмені

Категорія: Порадниця

Інгредієнти: два тонкі лаваші, 0, 5 кг м’ясного фаршу, яйце, 100 г молока, цибулина, дві моркви, 100 г томатної пасти, 150 г сметани, 100 г батона, зелень, сіль, перець, олія.

Приготування: цибулю дрібно порізати кубиками, моркву натерти на буряковій тертці й підсмажити на олії. Хліб залити молоком і розмочити. У фарш додати яйце, сіль, перець, хліб, усе гарно перемішати. Окремо змішати томатну пасту, сметану, додати трохи води чи бульйону, сіль, перець. Кожен лаваш розрізати навпіл, рівномірно змастити фаршем. Згорнути в рулети, залишити на 10 хв., аби розм’якли, нарізати на шматочки по 3 см. Обережно викласти на обсмажені овочі стовпчиками. Усе залити томатно-сметанним соусом. Пательню закрити кришкою, протушкувати пельмені на повільному вогні 20 хв., залишити під кришкою, аби пропарилися, ще на 10. Притрусити зеленню.

Смачного!

Копіювання, цитування, публікація і републікація або ж інше поширення авторських матеріалів, у т.ч. окремих частин текстів чи зображень (за винятком копіювання для приватного використання), розміщених на веб-ресурсах видання, без письмового дозволу «ЧК» забороняється і захищається Законом України «Про авторське право і суміжні права». Дозволяється цитування матеріалів без отримання попередньої згоди за умови розміщення у тексті обов’язкового посилання на «ЧК». Для інтернет-ресурсів є обов’язковим розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовану статтю у тексті.