Няня помстилася Путіну

Категорія: Про що говорять

29 лютого в російській столиці поліція затримала жінку, яка прогулювалася поблизу однієї зі станцій метро з головою дитини в руках. Як з’ясувалося, громадянка Узбекистану, яка сама зізналася в убивстві дитини, працювала нянею в одній із московських родин.

Невдовзі стала зрозумілою причина такого божевільного вчинку: жінка перебувала на обліку в Самаркандському психоневрологічному диспансері з діагнозом «гострий шизофренічний розлад».

Психічно хвора жінка на допиті пояснила свій вчинок помстою російському президенту Владіміру Путіну, який «бомбить літаками» мусульман, убиваючи невинних жінок і дітей.

Копіювання, цитування, публікація і републікація або ж інше поширення авторських матеріалів, у т.ч. окремих частин текстів чи зображень (за винятком копіювання для приватного використання), розміщених на веб-ресурсах видання, без письмового дозволу «ЧК» забороняється і захищається Законом України «Про авторське право і суміжні права». Дозволяється цитування матеріалів без отримання попередньої згоди за умови розміщення у тексті обов’язкового посилання на «ЧК». Для інтернет-ресурсів є обов’язковим розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовану статтю у тексті.