Руслан Пономарьов – віце-чемпіон Elite Mind Games 2016

Категорія: Спорт

На Перших Елітних Інтелектуальних Іграх визначилися призери рапід-турніру. Із двох представників України в чоловічій половині посісти друге місце вдалося Руслану Пономарьову. Про це повідомляє прес-служба Спортивного комітету України. Український гросмейстер набрав однакову кількість очок з азербайджанцем Шахріяром Мамедьяровим – 5 із 7-ми можливих. Але в плей-офф кращим був опонент українця. Ще один представник України – Василь Іванчук за підсумками турніру зі швидких шахів посів 14 місце. У нього два залікові пункти. У жіночому турнірі, де за Україну виступала Анна Ушеніна, харків’янка замкнула топ-10 із 3,5 балами.

Нагадаємо, що з 25 лютого до 3 березня в китайському місті Хуаянь відбувся IMSA Elite Mind Games 2016 – шаховий турнір, який є ребрендингом Всесвітніх інтелектуальних ігор. Змагальна шахова програма складається зі швидких шахів, бліц-турніру та турніру з баскських шахів.

Копіювання, цитування, публікація і републікація або ж інше поширення авторських матеріалів, у т.ч. окремих частин текстів чи зображень (за винятком копіювання для приватного використання), розміщених на веб-ресурсах видання, без письмового дозволу «ЧК» забороняється і захищається Законом України «Про авторське право і суміжні права». Дозволяється цитування матеріалів без отримання попередньої згоди за умови розміщення у тексті обов’язкового посилання на «ЧК». Для інтернет-ресурсів є обов’язковим розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовану статтю у тексті.