Уряд оприлюднив план дій на 2016 рік

Категорія: Новини на сьогодні

Уряд оприлюднив план дій Кабінету Міністрів України на 2016 рік.

Про це повідомляє прес-служба уряду.

Основа цього плану – це 379 конкретних, предметних завдань, які повинен виконати Кабмін разом з Парламентом і Президентом.

“Кожне завдання містить зрозумілі для кожного заходи, відповідальних виконавців, строки виконання та очікувані результати”, - йдеться у повідомленні.

Документ складається із чотирьох розділів: “Незалежна європейська країна”, “Децентралізація – стратегія національного розвитку”, “Турбота про кожного” та “Сприятливі умови для бізнесу”. Повний текст документу доступний на сайті уряду.

Українська правда

Копіювання, цитування, публікація і републікація або ж інше поширення авторських матеріалів, у т.ч. окремих частин текстів чи зображень (за винятком копіювання для приватного використання), розміщених на веб-ресурсах видання, без письмового дозволу «ЧК» забороняється і захищається Законом України «Про авторське право і суміжні права». Дозволяється цитування матеріалів без отримання попередньої згоди за умови розміщення у тексті обов’язкового посилання на «ЧК». Для інтернет-ресурсів є обов’язковим розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовану статтю у тексті.