Знято обмеження на розмір зарплат чиновників

Категорія: Новини на сьогодні

Кабмін зняв обмеження на розмір зарплат чиновників і пом’якшив обмеження витрат на утримання держустанов.

Таку постанову прийняв уряд на засіданні в середу, передає УНІАН.

Про наслідки прийняття цієї постанови розповів міністр фінансів Олександр Данилюк.

“Проект постанови знімає обмеження на розмір заробітних плат, придбання меблів і побутового обладнання, проведення поточних ремонтів, придбання автотранспорту, крім легкових автомобілів, узгодження відпусток”, - сказав він.

За його словами, зняття цих обмежень дозволить “державним установам в рамках коштів, передбачених на їх утримання, поліпшити матеріально-технічне забезпечення та мотивувати працівників підвищувати ефективність роботи”.

Копіювання, цитування, публікація і републікація або ж інше поширення авторських матеріалів, у т.ч. окремих частин текстів чи зображень (за винятком копіювання для приватного використання), розміщених на веб-ресурсах видання, без письмового дозволу «ЧК» забороняється і захищається Законом України «Про авторське право і суміжні права». Дозволяється цитування матеріалів без отримання попередньої згоди за умови розміщення у тексті обов’язкового посилання на «ЧК». Для інтернет-ресурсів є обов’язковим розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовану статтю у тексті.