Анжеліка Рудницька відзначила свій день народження концертами на фронті

Категорія: Культура

Для відомої української артистки вже стало доброю традицією відзначати свій день народження проведенням благодійних акцій на підтримку дітей та учасників АТО. Так, на початку червня в столичному Палаці «Україна» відбувся благодійний концерт «Анжеліка збирає друзів», зібрані кошти від якого співачка витратила на придбання путівок до оздоровчих літніх таборів для дітей із прифронтової зони сходу. А сам день народження, 12 червня, Анжеліка зустріла в Краматорську, де провела концерт для місцевих мешканців на центральній площі міста та творчу зустріч із бійцями 54-ої окремої механізованої бригади.

Військові також підготували приємний сюрприз для іменинниці. Святковий стіл і букет квітів, які по-справжньому вразили артистку.

«Хлопці не лише приготували спеціально для мене вегетаріанський обід, а й торт зі свічкою, полуниці. Усе, як я люблю! Застілля в підвалі на війні в мене ще не було ніколи. А також букет маків, який став для мене найдорожчим у житті. Бійці 54-ої бригади розповіли, що заради маків мусили частково розмінувати поле. Зачарована увагою, думала, що це гіперболізація. Та з’ясувалося, що правда. Дай Боже, щоб наступного року я могла запросити хлопців на свій день народження в мирній Україні», – написала артистка на своїй сторінці в соціальній мережі.

Копіювання, цитування, публікація і републікація або ж інше поширення авторських матеріалів, у т.ч. окремих частин текстів чи зображень (за винятком копіювання для приватного використання), розміщених на веб-ресурсах видання, без письмового дозволу «ЧК» забороняється і захищається Законом України «Про авторське право і суміжні права». Дозволяється цитування матеріалів без отримання попередньої згоди за умови розміщення у тексті обов’язкового посилання на «ЧК». Для інтернет-ресурсів є обов’язковим розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовану статтю у тексті.