Реклама

До уваги юридичних та фізичних осіб!

Щоб замовити оголошення на сторінках “ЧК” (виклики відповідачів до суду, оголошення про втрачені документи), Вам необхідно надіслати текст оголошення чи скан-копію (якщо це Ухвала суду) із підписом судді та печаткою на електронну адресу: chask.roz@gmail.com. Не забудьте вказати свої контактні дані. У відповідь ми направимо Вам скан-копію рахунку (у разі, якщо замовник оголошення - юридична особа) або реквізити, проплату за якими можна здійснити у будь-якому відділенні банку. Публікація здійснюється за умови 100-відсоткової передоплати!

Юридичним особам необхідно також надати копію довідки статистики та копію свідоцтва платника ПДВ.

 

РОЗЦІНКИ

на розміщення оголошень в газеті «Час Київщини” (грн. в т. ч. ПДФ 20% )

  1. Вартість одиниці друкованої площі для бюджетних та неприбуткових організацій 5 грн. за 1 кв. см.
  2. Вартість одиниці друкованої площі для госпрозрахункових підприємств і організацій становить – 12.68 грн. за 1 кв. см
  3. Вартість публікації оголошення про виклик до суду – 400,00 (чотириста) гривень;
  4. Вартість публікації оголошення про втрачені документи, що засвідчують особу ( посвідчення постраждалого від наслідків ЧАЕС, диплом, студентський квиток, пенсійне посвідчення тощо) – 200,00 (двісті) гривень;
  5. Вартість публікації оголошення про втрачений державний акт на землю - 400,00 (чотириста) гривень;
  6. Вартість публікації оголошення про оголошення про загублену печатку, ліквідацію підприємства - 600,00 (шістсот) гривень;
  7. Вартість публікації оголошення поздоровлень та некрологів – 200,00 (двісті) гривень;

Надбавки:

  • Надання визначеного замовником місця: + 20%;
  • Підготовка матеріалу журналістом редакції: + 20%;
  • Переклад з російської + 5%;

Знижки:

  • Учасники бойових дій, ветерани праці: - 20%;
  • Пенсіонери : - 10%.

* Працівники відділу реклами «Час Київщини» мають право самостійно встановлювати вартість публікацій (за погодженням із завідувачем відділу реклами).

 

Копіювання, цитування, публікація і републікація або ж інше поширення авторських матеріалів, у т.ч. окремих частин текстів чи зображень (за винятком копіювання для приватного використання), розміщених на веб-ресурсах видання, без письмового дозволу «ЧК» забороняється і захищається Законом України «Про авторське право і суміжні права». Дозволяється цитування матеріалів без отримання попередньої згоди за умови розміщення у тексті обов’язкового посилання на «ЧК». Для інтернет-ресурсів є обов’язковим розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовану статтю у тексті.